Over ons

Kennis en ervaring

Van der Veen is een jong, maar gerenommeerd rietdekkersbedrijf. Drijvende kracht achter het bedrijf is eigenaar Yke van der Veen. Na zijn opleiding als timmerman, leerde Yke het vak van rietdekken in de praktijk. In 2004 vond hij het tijd om zelfstandig te worden en richtte Rietdekkersbedrijf Van der Veen op. Het bedrijf heeft z'n sporen inmiddels verdient. En wat voor Yke geldt, geldt voor al onze medewerkers:

We willen dé rietdekker voor u zijn

Het ambacht van rietdekken beheersen we tot in de puntjes. En we houden van ons vak, dat ziet u aan het eindresultaat. Kwaliteit krijgt u dankzij onze vakkennis en praktijkervaring. Daardoor kunnen we snel goed werk leveren en onvoorziene zaken meteen oplossen. Dat we naast rietdekkers ook timmerlui zijn, komt goed van pas. Elk project is tenslotte anders. Wat onveranderd blijft, is dat wij elke keer trots op ons werk zijn.

'Van huis uit' werken we vooral in Friesland, Groningen en Drenthe. Maar ons werkgebied strekt zich net zo makkelijk uit over heel Nederland.

Medewerkers

Van der Veen Rietdekkers heeft momenteel 6 medewerkers in dienst. Meestal zijn deze 6 in ploegen van 2 verdeeld. Van deze 6 medewerkers opereren er 2 vanuit Drenthe, deze zijn daar ook gehuisvest. Zo kan Van der Veen Rietdekkers snel schakelen en combineren wanneer er projecten lopen in Drenthe, Groningen of Overijssel.

Nieuws