Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina's van de website van Van der Veen Rietdekkers. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Privacyverklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om u verder van dienst te kunnen zijn, bijvoorbeeld om met u te corresponderen of contact op te nemen. Wij proberen u dat altijd te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in samengevoegde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt en dienen alleen voor het verbeteren van onze dienstverlening.
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.
Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
Van der Veen Rietdekkers aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Van der Veen Rietdekkers of bij derden die met toestemming materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Van der Veen Rietdekkers. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Van der Veen Rietdekkers.

Nieuws