Nieuw dak

Een nieuw dak van riet

Nieuwbouw of uw rieten dak vervangen? Van der Veen werkt samen met bouwondernemingen en architecten, maar ook rechtstreeks voor particulieren. Wij realiseren uw complete project van het (opnieuw) rietdekken van een dak. Inclusief tekening, berekening en onderaanneming. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten, want wij zetten graag de kroon op het werk.

Vakmanschap van inkoop tot nazorg

Onze expertise begint al bij de inkoop. We selecteren het beste riet voor uw situatie en dakhelling, riet dat sterk en buigzaam is. We letten op dikte, hardheid en zuiverheid, maar ook op de juiste manier van transport, opslag en verwerking. Zo krijgt u een kwalitatief goed dak dat lang meegaat. Natuurlijk moet uw rieten dak jarenlang mooi blijven. Ook alle vormen van onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen, een geruststellend idee.

Een dakkapel of extra dakraam

Riet is de dakbedekking bij uitstek voor heel verschillende dakvormen. Landelijk glooiend of strakke lijnen, u kunt alle kanten op. En het is juist die perfecte omlijsting van ramen en kwaliteit in afwerking waaraan u onze rieten daken herkent. Bovendien leveren en monteren we net zo makkelijk de gewenste dakkapellen of ramen, in nieuwe en bestaande daken en in elke stijl.

 Neem voor meer informatie contact op

Nieuws