Onderhoud

De levensduur van uw rieten dak

Riet is van nature een duurzaam dakbedekkingsmateriaal. Bovendien zoeken wij het beste riet uit voor uw toepassing en de helling van uw rieten dak. Hoe steiler het dak, hoe minder erop blijft liggen en des te beter het riet kan drogen. Daar houden we bij het rietdekken al rekening mee. Dat neemt niet weg dat elk dak wordt blootgesteld aan weersinvloeden en vuil wordt.

Jaren langer genieten

Voorkomen is beter dan genezen, zeker bij rieten daken. Laat u op tijd het noodzakelijke onderhoud uitvoeren aan uw rietdak? Dan kunnen we niet alleen problemen voorkomen, maar ook reparaties of vervanging uitstellen. Uw rieten kap gaat al gauw 10 tot 20 jaar langer mee en u verdient de kosten van het onderhoud gemakkelijk terug.
Meer over de onderhoudswerkzaamheden

Alleen wat nodig is

De directe omgeving is ook van invloed op uw rieten dak. Denk aan veel bomen vlakbij of een dakzijde meer in de schaduw. Wij willen u geen onnodig werk verkopen. Daarom komen we bij u langs om ter plekke de situatie te bekijken en u vrijblijvend te adviseren. U kunt het onderhoud in fasen laten uitvoeren en zo de kosten spreiden.
Maak alvast een afspraak voor onderhoudsadvies

Nieuws